Han mår lite bättre nu

Det blir nog inte lika illa som i somras...

En ny mobil blev det inte

Igår var jag och Kex och kollade på ny mobil åt mig.

Försäljaren var väldigt trevlig och svarade till en början väldigt tydligt och artigt på mina tusen frågor om android, antal Gb när man surfar, optik och blixt på kameran osv.

Under tiden flaxade Kex runt planlöst i butiken och kände på alla mobilerna samtidigt som han inflikade frågor till försäljaren och mig. När Kex råkade sätta igång stöldlarmet eftersom han ryckt för hårt i en mobil så skrattade försäljaren bara och sa att det händer ofta.

Men när Kex satte igång larmet för andra och tredje gången började försäljaren bli lite stressad och svarade lite ryckigt på mina frågor. Och när Kex satte igång larmet för fjärde gången kan man säga att försäljaren lost it. Han blev mycket stressad. Så stressad att han själv satte igång larmet. Då kände vi att det var dags att gå. Det blev ingen ny mobil och därför får ni inga nya bilder heller.

Kan någon tipsa om en mobil med bra kamera+blixt, möjlighet till spotify och facebook?

Kyla eller värma?

Juli 2009:

- Kex ramlar i duschen och får ont i knät
- Jag säger att han får skärpa sig och tvingar honom att stå och diska och laga mat
- Kex vaknar av stora smärtor i knät, jag säger åt honom att vara lite tyst och ger honom en värktablett och en lugnande
- Kex går till doktorn som säger att han fått blod i knät och om han vilat efter händelsen så hade det inte gått så illa
- Kex blir sjukskriven i 2 veckor

30 maj 2010:

Kex trampar snett i badkaret och får ont i ljumsken
- Jag säger åt honom att skärpa sig och tvingar honom till affären och sedan att laga mat
- Kex viker sig av smärta, jag säger än en gång åt honom att dämpa sig lite. Han får en panodil och en diklofenak
- Smärtan ger inte med sig. Googlar. Kan vara en bristning, måste hitta ett förband och något att kyla med. Hittar strumpbyxor och en påse med fryst deg. Frysta degen tinar. Han får en påse frysta jordgubbar. Googlar mer. Kan vara en sträckning, då ska man inte kyla utan värma! Hittar en vetevärmare.

Vad gör vi nu? Kyla eller värma?

Den stora aktiehandlaren

Jag tycker att bankmänniskor är väldigt tråkiga. Jag hann inte mer än få in min första riktiga lön på kontot förrän min bankkvinna började jaga mig och ville boka möte om pensionssparande. Pensionssparande är ju jättekul när man precis har fyllt 24 år. Not! Hon tvingade mig på ett möte och babblade om en massa trista saker som jag inte orkade lyssna på. Men det var en sak som fick mig att spetsa öronen, jag kunde numera köpa aktier på internet!

Aktier på internet!

Det lät som något för mig så jag köpte en aktie. 1 aktie! Man måste börja lite smått tänkte jag. Sen tröttnade jag och glömde bort det ända tills idag när Kex upptäckte mina aktier. Han undrade varför jag köpt en aktie med tanke på att de tar ut en avgift på 99 kr varje gång man köper något. Det hade jag inte tänkt på.
Nu har vi räknat ut att om jag får ungefär samma utdelning varje år så har jag tjänat in den serviceavgiften de tog ut om cirka 8 år. 8 år!!!

Jag trodde att en småinvesterare är en sån som jag som köper en aktie om året men enligt banken är det tydligen om man handlar aktier för 5000 kr i månaden. Ups!

Aktier - det är framtiden!

Värmland dag 3-5

Jag hatar när folk tvingar mig att klä på mig kläder! Är man på semester så är man!
Midsommarstången var fortfarande frodig!
Och det blev mat även den dagen, toppen tycker jag som känner mig bekväm framför kameran.
Hasse fixade biffen, eller rättare sagt potatisen.
Här åker Hasse och jag iväg. En av oss var skräckslagen.
Fin bild på mitt Kex när han skalar potatis.
Emma och jag längs fram på båten.
Yummy!
Grillben!
Det var allt från Värmland. Men vi åker snart dit igen.

RSS 2.0