Det blir aldrig som jag tänkt mig

Jag hade verkligen sett fram emot att läsa konsthistoria i höst, men nu ser det ut som om jag kan få ett jobb istället. Detta gör mig väldigt förvirrad. Jag har svårt att se längre fram än nästa vecka och är en riktig kappvändare när det kommer till att planera framtiden. Ena dagen vill jag hoppa på ett kul jobbprojekt, ena dagen vill jag flytta till en annan stad och börja plugga igen, nästa dag vill jag ut och resa, en annan dag vill jag flytta till London igen och sen vill jag bo i Lund och läsa:

1 Konsthistoria
2 Miljöstrategi
3 Statistik (nej det vill jag egentligen inte, men jag kommer att bli tvungen)
4 Fortsätta på masterprogrammet som jag läste förra våren
5 Läsa juridik (hade behövts i mitt jobb)
6 Historia
7 Kulturgeografi

Att ta beslut är inte min grej. Jag brukar tänka att beslut tar sig själva. Jag kan söka ett jobb, får jag inte jobbet så har någon tagit beslutet åt mig och det är inte hela världen utan då kan jag plugga något istället. Bra. Varför ska man planera allting så långt i förväg? Det är nog något svenskt. Här har man 3 månaders uppsägningstid på boende och jobb, man planerar att skaffa barn minst 9 månader innan man vill att de ska födas och häromdagen fick jag inbjudan till en grillfest som är i slutet av augusti! Hur ska man kunna OSA på något sånt?

Förra fredagen fick jag en idé att jag skulle klippa mig så jag gick till min frisör och ville ha en tid. Hon hade inget den dagen men bokade en tid åt mig idag. Idag när jag var på väg till frisören, tittade jag för säkerhets skull på lappen. Då stod det fredagen den 3/7. Va fan? Ska man veta en hel månad i förväg att man vill klippa sig den dagen? Helt obegripligt. Jag ville ju klippa mig idag!

Dessutom är det fredag och jag sitter hemma i min ensamhet och missnöjesbloggar. Tragik!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Du har ju verkligen satt dig själv mitt i prick. Det är ju så här du fungerar dvs helst ingen planering alls.

Ja jag skrattar än åt reklamen. Lite pinsamt när folk får reda på vad Xyloproct används till haha

Vi undrar om du hänger med till Mallorca nästa sommar 2010 och hänger på lauset??. asg

2009-06-06 @ 12:10:27
URL: http://princessmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0