Söndag!

Typiskt, varför skrev jag igår att jag skulle berätta om i förrgår idag?

Jag var på cocktailfest, den började klockan 16. Bara det är ju illavarslande. Jag fick en renat och sockerdricka 50/50 som jag hällde ut i vasken när ingen såg det. Jag tror att fler borde följt mitt exemplariska exempel. Men det gjorde de, vi fortsatta med lite sliskigare drinkar. Till slut var de så söta och sliskiga så det kändes som om vi borde ätit dem med sked istället för att dricka dem. Sen åt vi lite plockmat, den var sådär. Fortsatte med räliga drinkar som de hittat på nätet. Någon bestämde sig för att röka och någon poppade popcorn. Innan vi visste ordet av tjöt larmet i hela byggnaden och ett par minuter senare stod 3 brandbilar utanför. Brandmannen var inte road. Kvinnan som sköter bion på bottenvåningen fick problem med nerverna och kom upp till oss på en drink. Eller 3. Bion fick stängas. Sen urartade det och jag gick hem.

Idag är jag med i lokaltidningen.
Hela grejen kan ni läsa här

Just det. alla hjärtans dag

Får inte glömma gubben.

Grattis på alla hjärtans dag


Imorgon ska jag berätta om igår

men nu ska jag på fest!

Dance with somebody!


Saker jag gillarJag gillar djur och jag gillar Marcus (kex), alltså googlade jag djur marcus.

Här är resultatet.Ny klänning

Henke: Jag kan inte bestämma mig om du ser ut som en sjuksköterska eller gravid i den klänningen.
Jag: Eh bestäm dig.
Henke: Det lät fel, du är jättefin.
Jag: Tack antar jag.
Henke: Ja jag menade bara väl. Du är jättefin. Det är en jättefin klänning. Mycket finare än de där kroppsstrumporna du har på dig ibland.
Jag: AHHH!
Henke: Det där lät också fel. Du är jättefin. Och nu är du jättearg. Vad gör jag på ditt rum?
Hej alla haters! (simme)

Det blev ingen sushi i lördags men dock lite naket. Kex hade övat in sin avancerade koreografi hela dagen framför datorn där han hade dammat av lite gamla avsnitt av ett jaktprogram med Jan guillou och leif gw. Från 1990. Simme stod som vanligt i bara kalsongerna när vi dök upp. Naken-Pontus hade sagt fel tid till oss så vi missade hela melodifestivalen. Man säger ju inte kl 8 om man vill att vi ska dyka upp då. Inte så bra men det var inget jag funderade särskilt mycket på under kvällens lopp. Nu vill jag inte säga mer.

Kex, ska han krypa ut ur sitt skal?

- Är du okej med att ligga naken på deras bord och låta oss äta sushi från din kropp?
- Nej inte riktigt.
- Men jag har redan lovat Pontus.
- Ja då får jag väl ta på mina sexigaste kalsonger.
- Mm, kan du raka ditt bröst också? Vi vill inte ha hår i maten.
- Jag är inte riktigt bekväm med det här. Det är inte snällt av dig att lova sånt här.
- Nej jag vet. Men du var inte så pryd när vi träffades.
- Jo.

Hund med tröja

Jaja den här veckan kanske har varit ganska kass och det ska bli kul med helg, men det är ju dumt att klaga. Att vi fick en ny lägenhet som var helt underbar men var tvugna att tacka nej, det är ju ganska dåligt. Att jag kommer bli arbetslös är ju inte heller jättelajbans. Att jag jobbar ungefär 30% mer än jag får betalt för just nu det är sådär men så länge man inte vaknar upp bredvid den här varelsen varje morgon så får man ju ändå vara nöjd.


Mjau?

RSS 2.0