Och så lite mer nyligen

Denna veckan jobbade jag ti, on, to och ex-jobbade på fredagen. Det går så dåligt med ex-jobbet. Trodde det skulle gå bättre nu när johan från min klass var på besök på jobbet och presenterade sitt ex-jobb. Men icke. Jag tycker att ämnet är jättekul men det är så svårt att komma igång. Det blir att jag stör Kex och vi börjar dansa och sjunga istället.

På fredagskvällen var vi hos Peter och Helena och käkade middag. Det var jättegott men efteråt blev jag dålig. Åkte trots allt iväg med Caroline till Malmö på lördagen. Vi shoppade lite och åt på Astrid och Aporna Kök. Men jag mådde så dåligt att jag fick åka hem. Väl hemma hade jag feber och var jättetörstig. Fast när jag vaknade imorse mådde jag hur bra som helst så det måste ha varit något jag ätit.


Nya blommor! Fast denna gången var de från Kex

Istället för ex-jobb: DANS!

18.53:Tango01.31:


Vi är nyss hemkomna och lite knasiga i magen

Påskracet 2009

Under 56 timmar hann vi fira påsk genom halva sverige (nästan).


Vi började med att åka tåg hem till min familj. Det vankades 40-årskalas för en vän till familjen med god mat och många sånger och tal på danska. Vi förstod inte så mycket men det gjorde inget, för jag tror innehållet gick fram ändå.

Dagen efter lånade vi föräldrarnas bil och åkte mot Kalmar. Vi stannade till på Maxi i Karlskrona för gamla tiders skull (men mest för att vi hade glömt köpa present till Kex syster). När vi slog in presenterna så råkade jag hugga Kex i handen med saxen så han började blöda. Ingen större fara, vi lyckades ta oss vidare till hans farmor som bor strax innan Kalmar. Där fikade vi och hon visade oss alla häftiga program hon hade på sin powerbook!? Vi blev grymt imponerade och åkte vidare in till Kalmar och koloniområdet där Kex-mamman har sin stuga.


Här är Kex-mamman utanför sin mysiga stuga.


Här grejar hon med sina nya solcellslampor.


Här får Kex allergibesvär


Men de gick över och han kunde börja greja lite!


Han tröttnade rekordsnabbt på att greja och satte sig med mig i solen istället.


5 Minuter senare tröttnade jag på att sitta och la mig i hängmattan istället. Jag tittade på Göran som grillade


Göran skötte det ganska bra.


Här sitter Kex och hans mamma och väntar på kött!

Dagen efter åt vi lunch med hans syster och hennes pojkvän. Efter det åkte vi till Söderåkra och fikade med Kex mormor och morfar. Där träffade vi även hans katt som de fått ärva. Efter fikat bar det av hem till min familj igen där det var fullt hus. Vi lekte skattjakt med systerdottern Clara och min syster. Den yngsta systerdottern har nu blivit 6 veckor tror jag och är jättesöt. Hon ska heta Alice! Precis som min tamaste kanin hette.


Tack för maten!

Tack till dig som bjöd mig och Kex på Thaimat idag! Min tom ka var jättegod och Kex hälsar att hans pad gai wonsen var inte dålig den heller! Kannan med isvatten slank också ner.

Det är inte varje dag man hittar 150 kr i trappuppgången.

Av någon anledning kom följande dialog att utspela sig under dagen:

Kex: Tror du han såg det?
Jag: Ingen aning, han kan ha gjort det
Kex: Oj. Fast han verkar ganska luttrad.
Jag: Ja. Jo. Men sen har ju varit minderårig prostituerad i kphm.
Kex: Va? Har han?
Jag: Jag vet inte, det gick rykten om det.RSS 2.0