Best of Mallis

En vecka i barnfamiljernas paradis Alcudia med familjen var precis vad som behövdes. Jag har aldrig gillat charter men man kan ju plocka det bästa med chartern och göra det till sitt eget. Min familj och jag skippade allt vad arrangerade utflykter heter, vi gick på känsla och hittade alldeles rätt ändå. Vi satsade på all inclusive vilket betyder att all mat och dricka ingick. Vi smaskade i oss buffé tre gånger om dagen och det säger ju sig själv att det är kul. Min syster gick hårt åt kak- och tårtbuffén vilket märktes när hon skulle dra på sig jeansen inför hemresan. Men det gör ju inget för hon är mager som en jakthund.

De enda situationerna som krävde heavy thinking var att bestömma om man skulle äta i den stora eller lilla restaurangen, om det var poolen eller stranden som gällde och vilken bikini man skulle ha. Jo, sen löste jag en hel del sudoku under palmerna också.


En sån här madrass var ett måste! Tänk att flyta runt på den med en drink i handen.


Jag och syrran posar ovant


Clara älskade Mallorca, hon ville bara bada hela tiden.

Bra?

Har fått pesto i ögat och jag kan inte bestämma mig för om jag tycker det är skönt eller bara obehagligt? Ska jag tvätta bort det? Eftersom pesto är oljigt kanske det smörjer ögat? Bra för synen? Förlåt jag är lite ögonnojig sen jag opererade dem.


Laserögat

Mallis

Nu åker jag till Mallorca i en vecka. Det ska solas, badas och ätas. Jag har lyckats packa på 20 minuter och har bara en liten miniresväska med mig. Något måste ju vara fel!?

Grabbigt

Simon: Det blir du, jag och Pontus ikväll.
Jag: Ska inte Andrea och Johanna följa med?
Simon: Nej, inga brudar ikväll!
Jag: Nehe och vad är jag då?
Simon: Ja, jag vet inte.
Jag: Nej ta och fundera på det tills ikväll då.

RSS 2.0