Nu ska bloggen handla om...

...OST!

Lite andra mejeriprodukter kanske också slinker in.Här ser ni en 18-åring som just badat vattenspridare och nu äter en vällagrad prästost

Nytt utseende


Lite mer vulgärt
Ganska mycket mera smaklöst
Men helt och hållet Puggigt

Jennie, praktikern

Jag är som vanligt uttråkad och sitter och gör ljud ifrån mig samtidigt som jag läser om skogsbruk och fiske.

M: Du gör ljud ifrån dig
J: Va? Det gör jag väl inte.
M: Sätt en flaska vin på kylning då.
J: Men då måste vi ju äta också.
M: Sätt 2 flaskor på kylning då, så slipper vi äta.
J: Okej.

Vi tänkte sälja den här, är ni på eller?

OBS! Fläckarna på marken är inte bensin.

Live från Karlskrona

High tech you may say.

Sitter hos Emmy och snyltar på hennes internet. Roligast idag:

Erik: Ska ni häga med mig och Emil till kåren ikväll?
Jag: Va, ska ni dit?
Erik: Ja vi tänke sticka dit och ta en öl, men vi kommer nog inte vilja vara där så länge för sen ska vi palla äpplen och baka äppelkaka.

Så söta de är!


Glas och tallrikar någon?

Vaknade med panik imorse, hade drömt att det läckt ut gas över hela Lund och vi som glömt att stänga fönstret! Jag försökte att inte andas på väg upp från sängen men det var omöjligt. Jag funkar inte så bra i kaosartade situationer. Det fanns såklart ingen gas över Lund och inte i lägenheten heller (kanske lite). Vi bör kanske stänga fönstret om nätterna dock. I fredags satt jag på jobbet och kände hur det kliade på låren men jag kunde inte sitta där och klia mig direkt! Det visade sig att jag blivit totalt myggstucken (igen). De största bulorna jag ha sett och jag kunde inte sova på kvällen. Lite allergimedicin hjälpte tack och lov.

Imorgon åker jag till Karlskrona i några dagar för att gå på ex-jobbsinformation. Det ska bli kul, även om jag inte ska börja med det än eftersom jag börjar mitt nya jobb på måndag!

Vi ska även flytta på måndag, hur nu det ska gå till...Jag har därför förberett genom att sortera ut allt stöldgods som jag och Marcus samlat på oss. Ska nog sätta det utanför dörren och hoppas att någon tar hand om det. En jättestor bålskål till exempel. :)

Nu var det en geting som krockade med mitt hår, kan de där insekterna inte bara lägga av!?

Kul med regn liksom

Vilken trist helg! Igår var jag så deprimerad och handlingsförlamad att Kex bestämde att vi måste ut och äta. Ut i ösregnet i våra bästa outfits. Det blev Masala House, en indisk restaurang där det inte jobbar en enda indier (tror jag). Stället är fräscht och trevligt och igår fick vi dessutom ha det för oss själva eftersom vi kom så sent.

Det är verkligen tråkigt att bara sitta inomhus hela tiden. Jag tror det är fler som är lite uttråkade...För en stund sedan ropade Kex från andra sidan garderobsdörren:

- Varför är du aldrig inne på Skype?
- Varför skulle jag?
- Jag vill ju ringa dig. Jag stänger dörren så kan vi prata.

Business as usual

Jag har en rolig vikariechef, men idag var han roligare än vanligt.

Han ser ut som urtypen av moderat, klär sig som en moderat och bor i moderaternas paradis. Men idag kläckte han ur sig:

- Åh Televerket borde ha monopol, jag gillar monopol.

Dessutom menade han det. Han frågade även om det var okej att påpeka för en överviktig kollega att hon inte borde äta mjukglass. Men det bästa är nog ändå sättet han hälsar på.

-Tjena Pet..eh..Patrik! Kul att se dig här!

- Ola, min kompis! Du, jag skulle behöva...

- Jaha du Jennie (här skrämmer han livet ur mig eftersom han smugit upp bakom mig) nu ringde de mig från ett jobb du sökt och frågade hurdan du var. Oroa dig inte, jag ljög jättebra. HAHA.

- Jennie! (Här skrämmer han mig igen). Är det inte din sista dag idag? Varför har du ingen tårta med dig då? Jag vill ha tårta.

Som ni förstår kan man inte ha tråkigt när man jobbar med sådana människor!

Order & Leverans, finns de på riktigt?

Åter på gamla jobbet, men bara tills imorgon. Jag har 2 nya mail i in-korgen.

Det första är från Ulla på order & leverens.
"Hej Jennie!
Det är lite brådis med ärendet, kan du ringa Egon och styra upp så att kunden blir nöjd?"

Vem är Ulla? Vem är Egon? Vad är det för ärende? Finns det en avdelning som heter order & leverens?

Nummer 2 är från Johan i receptionen.
"Hej!
Det har kommit ett paket till Er. Det går bra att hämta ut det i receptionen."

Naturligtvis rusar jag ner till receptionen men där finns inget paket. Ingen Johan heller för den delen.

Lite senare på förmiddagen får jag ett nytt mail, denna gången är det Eva, också från order & leverns.
"Hej,
det finns lite tårta i kylen som du kan ta till fikat"
Jag rusar till kylen men där finns ingen tårta, bara torra industrimackor. Torra jävla industrimackor.Här åker man hela vägen till Atlanten och vaknar upp till basshunter!

Vår roadtrip började i sthlm där vi hämtade upp Kex pappas bil och virrade runt i förorterna efter ett tält. Något tält hittade vi inte men däremot spräckte vi tidsramen rejält. Det blev därför bara 3 timmars sömn men vi var lugna då vi hade utarbetad en vattentät plan. Vi skulle sova på soldäcken ombord på färjan Trelleborg-Travemünde.Vi hann inte mer än duka upp frukosten på soldäcket och njuta av det fina vädret när färjan vände och vi hamnade på skuggsidan. Vi bytte sida men då började det blåsa istället. Vi hamnade i lobbyn istället eftersom det inte fanns någon annan stans att sitta. Tillslut kom vi av färjan och började åka mot Amsterdam. Vi lyckades hitta en jättefin och fräsch camping i norra tyskland. Vi placerade vårt tält bredvid hästhagen och korkade upp bubblet.


Nästa dag körde vi mot Amsterdam och hittade en central camping. Min chock kom när jag skulle gå på toaletten, det fanns bara UV-ljus, inget toalettpapper och ingen sits! Det blev ingen bra start på Amsterdam så vi bestämde oss för att åka redan nästa dag efter ett besök på Van Gogh muséet.


Det blev en natt i bilen innan vi trötta anlände till Les Sables D'Olonne och sov i 15 timmar. På morgonen vaknade vi av att någon spelade basshunter! Inte bara en gång....Här åker man hela vägen till Atlanten och vaknar upp till basshunter! haha.


Les Sables var dock en jättemysig stad, stranden var underbar crepsen fantastiska! Våra dagar bestod av att sola, dricka rosé eller öl, äta baguett med camember eller brie och chips i mängder. Vi badade i Atlanten, som jag trodde skulle vara iskall men det var den inte, och övade franskan eftersom nästan ingen kunde engelska.

På hemvägen svängde vi inom Versailles för att kika på trädgårdarna, båda var sjukt taggade på dem, men när vi kom dit hade de redan stängt. Vi bestämde oss för att köra hem istället och tack vare det så fick vi uppleva Paris rusningstrafik. Kex höll på att braka rakt in i en bil och jag satt och tackade gud att jag slapp köra.

RSS 2.0