Mail om bajs

Jag fick ett mail av Stina i min klass idag, hon har tydligen skrivit en liten uppsats om Jan och hans förhållande till ämnet bajs. Det var en välformulerad och matnyttig uppsats som jag måste få dela med mig av...

Jan bajsar oftast två gånger om dagen utom de gånger han ätit surdegsbröd, då blev det hela 5 gånger om dagen och det var "inga harskitar precis".

Jan har som sagt koll på sina skitvanor, han för övrigt inget emot att berätta om hur det går till inom hemtjänsten skillnaden mellan sin och gamla människors avföring och vad man gör om man hittar ett piller i en stomipåse.

Hur ställer sig då Jan till skitlektyr? Jan tar gärna med sig tidningen in på toa men aktar sig för lektyren på andras toaletter, han menar att "man vet ju själv hur tidningarna på muggen blir behandlade". Annars får det gärna vara något med mycket text så att det inte blir som med slitztidningarna som "bara varar ett halvt toalettbesök".

Det andra favorit samtalsämnet förutom bajs är som tidigare nämnts sex, men någon kombination av de båda vill Jan inte se, även om han säger sig vara villig att prova det mesta en gång och när det gäller sex två, så tar han bestämt avstånd från bajssex, det verkar "uggigt".

Avslutningsvis vill jag vidabefodra något klok Jan sagt om att bajsa. När surdegstiden begav sig tyckte han att det kändes fel eftersom han åt som en höna och sket som en elefant. Vad Jan ville ha sagt var att det är viktigt att hitta en bra balans mellan matintag och toalettbesök, det är något vi alla borde sträva efter. Talesättet att om magen är glad så är människan glad kan tyckas vara en klyscha, men det är sant så som det är sagt att man kan inte bara äta, man måste skita också!


Tack Stina för underbar läsning!

Mammas helg

Mamma fyllde år i helgen så naturligtvis var jag där och firade henne. God mat och skön sömn står alltid på menyn. Mamma och pappa har engagerat sig ovanligt mycket i mina evetuella studier i Lund. Tänk Carolina Klüft innan tävling. Efter att min faster kläckt en idé, att jag skulle flytta hem till mamma och pappa och pendla till lund, tycker alla i släkten att det är en utomordentlig plan. Alla utom jag och min syster. Nåja det är min fjärde backupplan, fall alla de andra tre skiter sig.

Mamma bjöd iallafall på ett par fina citat under den dryga timmen vi gick omkring i möbelaffären.

Vi tittar på några pinnar man ska ha till prydnad:

M: Jennie, vad är det här för något?
J: Det är väl något skit.
M: Mmm, kan man säga att det är lite indian?
J: Indian? Ja, eller bara skräp.

M: Här kanske jag kan hitta en sån där gustaviansk rokoko-barock-stol.

Hur fan ser en gustaviansk rokoko-barock-stol ut?

J: Nästa år flyttar jag kanske utomlands istället.
M: Då kan vi komma dit.
J: Kanske något varmare ställe, Kalifornien.
M: Dit hittar jag inte. Då måste jag göra efterforskningar, man kan inte åka till ett land utan att kolla upp det.

Grattis mamma!

Jan vill ha en kvinna, ok?


image47

"Allt jag vill är ju att vakna nerkladdad av kebabsås med en likasinnad kvinna bredvid. Är det för mycket begärt?" /Jan


Uppdatering:
Jag kände mig lite busig eftersom jag fortfarande är uppe och det är sent. Ända tills jag upptäckte att klockan bara är kvart över elva. Herregud.

Måndag

Samtal med mamma:

Mamma: Åh, jag skulle ringa just ringa dig.
Jag: Skumt.
Mamma: Ja det har hänt mig 3 gånger nu, att jag tänker på en person och så ringer den.
Jag: Du kanske är synsk.
Mamma: Ja det är jag kanske.
Jag: Eller cynisk.
Mamma: Jaaa.

Dagen visdomsord:

-Man ska aldrig äta en somalier ur huset. Då flyr de landet.

Söndag i sängen

image46
Tv, Tv, Tv...

-Åh varför är det så lång kö?
-Va, menar du reklam?
- Men ja!

Sökes!

Nykter person som kan köra mig till svampskogen, för jag är fan inte nykter nog att köra själv.

Svamlande i sömnen

Inatt väckte blev jag väckt av Dagman och jag började svamla en massa.

-Öh, har jag vettiga trosor på mig?
- Va?
- Har jag vettiga trosor på mig? Har jag det?
-Va?
- Jag drömde att det var papegojor...Men det var nog krokodiler.
-Vad pratar du om?
- Ska vi gå på toa?
-Va?
- Okej jag ska.

Sen gick jag på toa och när jag kom tillbaka kom jag inte ihåg någonting.

Dagman dissar

image45
Det är okej att sparka på mig, för jag ligger inte ner.

Nu har Dagman fått fritt spelrum att ventilera vad han tycker om mig så här efter att vi gjort slut. Utan att vidare analysera vad han känner så får dessa citat tala för sig själv.

"Det måste vara första gången du blev upptryckt mot en vägg i tvättstugan. Med kläderna på då alltså"

"Du är ju en bitch. Eller en slampa.

Han sa dessutom alla dessa underbara saker med glimten i ögat.

Elof Trädgårdsman

Facebook har räddat Evelinas liv, kanske mitt också.

Men det kan vara Elof som räddat oss. image42

image43

Bilder av och med Evelina Simonsson

Till Pudding (whereever he might be ((Sydkorea))

263141-41

Du har tyvärr ingen lägenhet att komma tillbaka till. En jätte kom och satte sig på Sorgenfri. Så du får passa på att ha roligt i Incheon.

263141-40
Foto: Evelina Simonsson

Dagens Jan

Jan: Nej hon är alldeles för gammal för mig, hon är ju 27!
Kex: Det är väl inte så dåligt?
Jan: Jo, de måste vara under 20.
Kex: Men vill du inte ha lite intellektuell stimulans?
Jan: Men det har jag ju mina manliga vänner till.

En meter öl, tack!

Hej, nu är jag i Lund. Det är roligt. Jag hade inte alls sett fram emot att åka hit, vi skulle ha workshop i 2 dagar med arkitektstudenter från Lund och Köpenhamn. Det bröjade bra med intressanta föreläsningar som dock drog ut på tiden. När klockan var 6 så var jag hungrig och ölsugen så ett lass av oss skippade workshopen. Gick till en pub och beställde in en meter öl. Ja en man fick en bricka som var en meter lång med olika sorters öl på. En idé som fler ställen borde ha, det var grymt!

Tyvärr får ni ingen bild idag eftersom värden bara har nakenbilder på sin dator. Inga citat heller för Jan kommer inte förrän om en timme.

Majs

Burkmajs! Vem fan tycker om detta gula slemmigt kalla sattyg? Varför?

Mamma brukar lägga det i salladen för min syster tyckte om det när hon var liten. Den annars så underbara räksalladen på ICA supermarket innehåller tokmycket majs. Kanske tonfisksalladen och fetaostsalladen också när jag tänker efter. Färska minimajskolvar som man steker ett par minuter är så mycket godare! Fast det är ju dyrt.

Nu ska jag på fest.

Lunchprat


Jan: Jag borde kanske börja med piller igen.
Vi andra: Men tappade du inte sexlusten då?
Jan: Jo, men det var rätt så skönt. Då hade jag enbart sex för bekräftelsens skull, jag kände mig som en kvinna. Jag förstår kvinnor lite bättre nu.

Allting lossnar

image39

Idag hände något ganska äckligt, så är du känslig - sluta läs.

Min ena leverfläck (bara ordet leverfläck får mig att må lite extra dåligt) ramlade av. Okej, den kanske inte ramlade helt av sig själv utan den hade hjälp av mig. Fast jag skyller på att den fastnade i kläderna. Det började blöda sjukt mycket och jag fick panik. I all hast tappade jag bort leverfläcken så den kan ligga här var som helst. För allas trevnad hoppas jag att den ligger i papperskorgen men inga garantier. Efter ett tag slutade det blöda och allt återgick till det normala.

Dessutom råkade jag bita för hårt i ett päron så ena tanden har vänt lite på sig. Det gör också lite ont. Alla ruvor har också ramlat av.

Sista året

image38
Som tur väl är kan man titta på TV hela eftermiddagen

Nu har skolan börjat igen och alla har ju haft lite olika reaktioner. Vissa har sett fram emot detta och är exalterade, somliga är likgiltiga och andra går till systemet första dagen. Idag börjar en kurs i planeringsekonomi, är kursen som namnet antyder (tråkig) så har man ju alltid flaskan att ta till. Risken finns att man blir lika positivt överraskad som min vän Erik  när han lånat en film av sin bror som för en gångs skull inte byggde på våldssex.

I don't know if I'm worth 700 kronor

En sak ska vi göra klart för oss, jag är inte vegetarian. Jag äter ju faktiskt fisk. Dessutom har jag en ny skinnjacka och när jag haft den på mig (som ikväll på klubb kniven) så luktar mina armar läderjacka. Det är hett. Då är man fan inte idealistisk.

Men hon i kassan slog in min regnjacka 2 gånger istället för skinnjackan så jag sparade 700 spänn.

RSS 2.0