5 orsaker att inte prata med mig


1. Jag kan inte lyssna på ditt prat och titta på Tv samtigt
2. Jag kan inte lyssna uppmärksamt mer än en halv minut
3. Jag byter samtalsämne mitt i meningar
4. Jag kan inte bevara hemlisar mer än i nödfall
5. Jag pratar aldrig om något vettigt

Pille 22år!

Imorgon ska jag på fest hos Pille som har fyllt 22. För er som inte vet vem Pille är så kan jag berätta att han är min bästis från gymnasiet. Hur han ser ut idag är det få som vet men på sin 17-årsdag var det baluns i Balsby i denna stass:

image12


Och en bild på Pilles present...image13

IB1 2001

image11
Obs! Denna bild gjordes som ett skämt hösten 2001 av mig och pastorn.

Det konstigaste med min gymnasieklass var att alla såg så lika ut. Förutom Emil då som hade en knasig Poirot mustasch.

The Woman

Konversation på msn som handlade om mat från början:

" i think african women are hot.
ones without aids etc
like david bowies mrs
shit shes somalian"

And it wasn't me who said it...

The man


Ibland när jag vet att jag måste somna så brukar jag kolla på www.gordonramsay.com det brukar hjälpa. Så för er som behöver somna in gott finns han under länkar.

När ditt kök ser ut ungefär så här är det skönt att veta att i Gordon Ramsays kök är det alltid rent.
image10

Filmprat

Pony, Nisse och jag tittar på filmen Babel:

-Jag förstår inte riktigt var de dövstumma japanerna kommer in i bilden?
- Det är för att vi ska få se lite fitta.
-Ok.

Knutson-affären

image9 Obs, som vanligt är det inte killen på bilden som är med i affären.

Kommer ni ihåg ett inlägg om Knutson-affären? Jag tog bort det för att skydda känsliga läsare men här kommer hela historien. Sorry kompis, men en dag kommer du att tycka denna historien är kul.

En fredag på Nivå
En nära vän, vi behöver inte nämna namn men vi kan kalla henne ginger spice, börjar prata med en kille som visar sig vara född 87. Hon drar sina bästa historier som varar ett par timmar. Sen går de hem till honom. De får inte riktigt vara ifred (mitt fel) men lite iallafall.

Första kvällen i vår nya lägenhet
En kille i huset mittemot går runt i bar överkropp (87an). Vi glor lite i smyg på honom ett par dagar. Han ser 2 tjejer som tittar på honom. Han verkar tycka det är kul tills han upptäcker vilka vi är.

Dagen efter i skolan
87an: Vet ni vilka som flyttat in mitt emot mig?
De andra: Näää.
87an: Den där tjejen från Nivå och hennes kompis. Nu måste jag ha persiennerna nere hela tiden så de inte kan glo.

Två veckor senare flyttar 87an eller Knutson som vi också kan kalla honom.

Midsommarafton i Lyckeby
Ginger spice och hennes vän (han som inte tycker om denna historien) har hämtat mer sprit och är på väg tillbaka till midsommarfesten. På andra sidan Knösövägen går 2 par i regnet. Knutson, hans nya flickvän och ett par till.

Och vi som trodde han flytt stan, fast han kom inte längre än till Lyckeby.

Denna veckan kommer för övrigt att tillägnas fluffet.


Uppdatering: Handlade av en tjej på ica som jag tror är Knutsons flickvän.

Hej igen

Efter förra veckans raseriutbrott är jag nu tillbaka. Tänkte börja med att lista potentiella orsaker till varför jag blev spritt språngande tokig:

- Andreas hade glömt att vattna mina växter på balkongen fast jag påminnt honom 3 gånger.
- Jag insåg att jag skulle vara en helt olämplig mamma eftersom jag inte ens kan passa min systerdotter i 5 min.
- Andreas plockade hem fröken 19-åring och de fnittrade och därmed förstörde min sömn.
- Jag hade ingen mat hemma.

Jag tror på det sista.

jaja nu blev det så

Nu är det slut på denna bloggen också. Den blev nog historiens mest kortlivade men det finns ingen mening. tack o hej.

Glädjedam och miniclip

image7
Den här kvällen blev jag frågad hur mycket jag kostade. Jag i aprikos klänning

På jobbet i London hade vi en prostituerad på toaletten. Hon brukade sitta i flera timmar och vänta på kunder och drack sitt medhavda te. Hennes kunder var rika män i kostym. På mitt nuvarande jobb har vi inga prostituerade och igår hade vi inte ens kunder. Jag och chefen spelade spel på miniclip.se och åt kladdkaka (han) och chokladbollar (jag). Idag är min lediga dag så jag har varit på stranden, planterat om en växt och dammsugit. Innehållsrik dag!

Bridge mill, my bridge mill

image4
Mina föräldrar var här i helgen med lite brukssamhällesanda, det är skönt för de är så hurtiga. Jag brukar prata som dem ett par dagar efteråt.

Igår fick jag en jättebra idé. Cyklade till stranden med Dagman, solade och så. Eftersom jag bara solat framsidan i år så fick baksidan högsta prio. Kanske inte helt lyckat. Jag hade tagit på solkräm själv så det var lite ojämt utsmetat. Kort sagt jag ser ut som en polkagris på ryggen!

Varför har jag mest killkompisar och inte så värst många tjejkompisar? Häromdagen hotade jag att sätta eld på Pony. Hon tog det med en klackspark men vilken annan tjej som helst hade nog sagt upp bekantskapen. Killar är kanske lite mer toleranta mot tjejer med elddon. Fast tydligen får jag inte göra sådana generaliseringar. Pff!

Dessutom har jag hakat på trenden och dödat min myspace. Jag använde den aldrig och fick bara meddelanden från pedofiler (om man nu kan vara pedofil när man är typ 28 och ger sig på en 22-åring). Myspace går ut på att ha så många friends som möjligt och att få stackars människor att lyssna på ens skitmusik. Det blir lättare att få ligga då. Kan inte någon mörda alla modebloggar också? Idag köpte jag en svart klänning på hm. Den var svinbillig och passar till nästan allt. Annars är jag rätt ytlig men nu får det fan räcka.

Everyone's got a teen

image2

De senaste veckornas okynnesgooglande har slutat med att jag hamnar på suicidegirls.com. Antingen finns där väldigt matnyttig information om allt möjligt eller så försöker mitt undermedvetna få mig att bli en suicidegirl. Alla vet ju att det inte kommer att hända, eftersom jag har sjukdom i familjen. Dessutom skulle folk undra varför Jimahl gått och blivit en suicidegirl. Fast tanken är fin.

Jag har upptäckt att flertalet av mina vänner har en s.k. 18-åring. Tydligen har jag också fått en, men det är bara rykten som jag vill dementera. Ni som inte vet hur man festar utan sin Pony känner säkert igen er. På tal om Pony så har vi flyttat ihop med Dagman nu, men min pappa tror att hon har ett "socialt föhållande" med Nisse.

Började mitt sommarvikariat i måndags och har sen dess haft ett antal förvirrade kunder. En man sa att han hade köpt obligationer av Fälldin och ville veta hur det gick för dem. Hört med banken kanske? En tjej hade fått en faktura, 14 kr för mycket tyckte hon och ville att jag skulle fixa det. Hallå 14 spänn! Dessutom har jag blivit kallad slyngel för första gången i mitt liv. Annars har jag nog världens bästa sommarjobb.

RSS 2.0