Excellent parking on Öland

image29

JAN

Igår drack jag öl med en kompis som vi kan kalla Jan, men alla vet att det är hans pappas namn. Jan spillde öl på mig och det blev kallt så nu får han ett litet bildspel tillägnat sig.

263141-25
Ingen minns när denna bilden är tagen och i vilket syfte, men Jan försöker uppenbarligen fucka Ponys pojkvän.

263141-26
Här sitter Jan och är full i vår hiss.

image27
Här står Jan och flashar sin kropp på Ponys 25-årsfest.


P.S Jan är även känd under namnet Barhoran.

Lajonkulan nästa

Imorgon ska familjen och jag på semester. Destination Öland. Fick ett sms av min syster som frågade om jag hade resfeber eller var rädd för lejonen. Jag nekade och frågade om hon var det. Fick följande svar:

Jag försöker lugna Max, han e kallsvettig. Han e bombis på att han får sova hos lajonmamman. Vi hämtar dig på motorvägen.

(Max är syrrans sambo)

Jag tror det kan bli en bra resa. Vädret ska bli uselt.

A weekend in the city

Jag har varit hemma hos mamma och pappa på landet :). Det var mycket händelserikt. När vi hade varit och tittat på ny bil så dog vår bil hastigt och lustigt ca en mil hemifrån. Inga startkablar lyckades få igång batteriet som förmodligen dött av depression. Men en natt på Ekohallens parkering gjorde nog susen, för idag startade den glatt.
image20


Tack vara bilhaveriet så blev vi dock lite sena till kusin Tereses 20-årsfest, men det gjorde inget för det var mycket folk där och supergod mat. De här ölflaskorna ställde till det lite:

image21
Finn 2 fel...


Idag när vi hade grillat:

Martin: Är du allergisk mot gräs eller?
Jag: Ja
Martin: Är du?
Jag: Ja
Martin: Och så äter du inte kött heller. Herregud.

På restaurangen i fredags så slog pappa rekord, han åt upp sin huvudrätt innan vi fått in förrätten. Grattis pappa!

Träffade mammas moster också, hon tycker att jag ser ut som 15 (jag är 23).

Bridge mill never stop surprising me...

Latmask

image19
Morgongäsp - Inte tillräckligt

Igår framför Tv:n (vi tittade på ett program om hetsbantning):

Jag:  Jag måste nog börja träna lite, jag är så förslappad.
Andreas: Ja, varför inte?
Jag: Jag är rädd att träning ska skada min kropp.
Andreas: Du är så liten, du får knappt plats i soffan. (Vaa?)

Jag har försökt träna ett antal gånger.

1. Jag har köpt årskort på gym (2 ggr!) och gått dit max 4 gånger.
2. Tränat tennis (2 mån), pingis (1 mån), gympa (1 år?), jazzdans (2år), men jag mår psykiskt dåligt oh känner mig hopplös.
3. Lagt upp promenadschema som jag följt i max 2 dagar.
4. Det står en motionscykel i vardagsrummet som jag aldrig använt.

Vad är problemet!?

Jag skyller lite på min familj. De har lärt mig att man ska äta vad och hur mycket man vill för vi är ändå smala. Och motion det är något mamma och pappa börjat med först nu.

Varför ska jag då träna? Jo för att jag är s.k. alkissmal (cred till Pudding). Jag är smal men totalt otränad och utan muskler. Dessutom har jag problem med knäna. Snacka om att jag kommer få benbrott, åderförkalkning, skörbjugg you name it på gamla dar. Hjälp mig.

Tydligen inte bra att sova som en stork

image18
Är det så här man sover som en stork? Amsterdam

Pony och jag försökte mynta några nya uttryck för ett par år sedan. Vi tyckte att "sova som en stock" och "gå åt som smör i solsken" behövde lite uppdatering. Just att sova som en stock förstod jag ändå aldrig riktigt. Vi föreslog istället "sova som en stork" (ingen skulle väl märka någon större skillnad tänkte vi) och "gå åt som mjölk i nederbörd" eftersom mjölk är mycket godare än smör och Pony mår dåligt av sol.

Uppföljning: tidpunkten för lanseringen var troligtvis tidigt 2005, vi snackar typ februari. Uttrycken hårdlanserades för våra vänner (mer eller mindre) fast det var bara vi som använde dem tror jag. I september flyttade vi till London och det var förmodligen då hela projektet gick i stöpet. Alldeles för få vänner som pratade svenska och den engelska versionen blev verkligen ingen hit. När vi sen kom tillbaka till Karlskrona blev det nya vänner igen och vi orkade väl inte riktigt ta tag i det. Därför förklarar jag projektet nedlagt.

Någon som har några andra uttryck ni hårdlanserat men aldrig blivit någon hit?

Sträckläsning av tidningen Land

image17
Hammar - Här bor flera av tidningen Lands läsare

Satt och ströläste lite i tidningen Land igår kväll, ni vet så som man brukar göra på en måndag kväll medan man väntar på att sommartorpet ska börja. Mitt intresse fastnade vid kontaktannonserna (man ser ju direkt vilken typ av läsare tidningen har genom att läsa kontaktannonserna).

Slutsatser jag drog:

Under avdelningen "Kvinnor söker" konstaterades att majoriteten sökte rökfria, nyktra och fräscha!? män med intresse för naturen och lugna hemmakvällar, ej uteliv. Flera av dem var något kristna och nästan bönder. Inget direkt överraskande.

Tittade man sen på "Män söker" fann man även där att männen ville ha fräscha rökfria kvinnor, med intresse för naturen och lugna hemmakvällar, ej uteliv. Några kristna och flertalet bönder. Herregud tänkte jag, här behöver ingen gå utan! Men, det fanns ett stort problem, kvinnorna ville ha något yngre män och männen ville oftast ha betydligt yngre kvinnor.

Alltså får tidningen Lands läsare vara ensamma lite till. Tills de börjar prenemerera på en annan tidning.


Pissolle går till attackVårt vardagsrum har blivit en hundgård!

Va, har Pony släppt ut pojkvännen på grönbete?

image16

Jag visste inte att Pony hade ett 24/7-förhållande..

Parbildning

Det är många nya par i den närmaste kretsen.

Trodde väl aldrig att det skulle hända, men jon (gud) varnade och halvskrek. Jag lyssnade inte.

Hur som helst så är det inte så farligt att bli tillsammans med någon. Man har ju faktiskt öppet köp i två veckor. På den tiden brukar man hinna sålla bort allmänna idioter och annat pack. Dock har ju öppet köp reglen en baksida. Den gäller ej vid rea eller bruten förpackning och inte heller vid så kallad damaged good, då man själv har råkat skada varan. Så jag sitter nog fast ett tag.

Det här paret kommer jag att hänga ut totalt på den här bloggen:
image14
Och ja, han är whipped. Nej, de försöker undvika mig för att slippa skandaler.

Bad business with cops

Såg precis en banner där det stod håll koll på din identitet...Kom att tänka på den gången jag påstod att poliserna snott min mobil i utbyte mot min identitet. Borde de inte gett mig en mobil istället? Eller att jag borde valt en tuffare identitet. Så här ett par månader efteråt kan vi nog konstatera att jag gjorde en dålig affär med poliserna.

Golfare

First time ever jag var på en golf club idag. Jag är en sådan person som har väldigt många förutfattade meningar om allt. Så även golfare. Jag trodde att det bara var gräddan av samhället som hängde där, inte för att de tycker om golf utan för att de måste. Man går bara dit någon timme och svingar lite med klubborna, sen dricker man öl, käkar och röker cigarr. Och golfmodet har väl sett ut likadant i alla år tänkte jag. Tills vi hämtade Andreas pappa på golfklubben. Han älskar golf, hade gått runt i 4 timmar och är jättetrevlig. Dessutom mötte vi någon slags halvsunkig kvinna med rosa golfbag på parkeringen. Hon var uppenbarligen bara där för att visa upp hur fint hon matchat sin rosa golfbag med resten av golfoutfiten. Jag tar mig friheten att påstå att hon inte har någon utbildning, inte särskilt välbetalt jobb men hennes pojkvän vill komma upp sig bland vänkretsen och arbetskompisarna så hon följer med och är rosa.

RSS 2.0