Ett par år senare...

Gisele åker ur America's next Top Model med orden:

"Britney Spears did Star Search and she lost, but look at where she is now so i'm not worried".

Ja, det gick ju bra för både Britney och Gisele. Alltid lika kul med repriser.


Man är ju inte värst i alla fall

Note to self: Behave.

image110
Hedi Slimane kan sina grejer

Den stora skrävlaren


image109
Jag älskar alla, men först och främst mina monchichiapor

Bra dag, jag har flyt just nu men det håller nog inte i sig. Bitter är mitt mellannamn.

You say your middle name is Trouble, but I know its Caroline.

Nej, hur som helst, jag har kommit in i Lund. På riktigt. Det känns faktiskt bara bra. Gladast av alla blev min pappa. Jag hade inte riktigt väntat mig hans glädjeutrop, men han känner mig för väl tror jag. Han vet att jag aldrig skulle klara en termin till här. Nog för att jag trivs jättebra i klassen och verkligen kommer att sakna många av dem, men det hade bara inte gått. En annan anledning till varför jag är på så gott humör, är att vi fick finfina omdömen på vårt projekt. Om man får skryta lite (blygsamhet är inte en dygd) så lät det så här:

"Förslagsställarna blandar friskt och låter - det storskaliga 50-talskvarteret, de nio täta rutorna, radhuskvarter av engelsk karaktär, befintligt och nytt - bilda mycket kontrastrika och karaktärsfulla miljöer som binds samman av de offentliga rummen. Mobilias gamla fasad och det nya rutnätet, som med sin stora trappa bjuder upp till ett övre plan, ger torget den status som en samlande plats behöver. De nio ruternas stadsplan är en spännande och utmanande idé som rör sig i gränslandet mellan stadsplan och husprojektering".

Idag har jag jobbat, stämningen där var väldigt munter. Jag och Jimmie slogs som vanligt, fick in ett bra slag som sved lite grann. Sen mobbade han och chefen mig för att jag inte kan uttala ordet "tejp" ordentligt. Blev även anklagad för att bedriva bordellverksamhet.

Kvällen spenderades hos Fiffi och Andreas, som är hur roliga som helst. Sandra var också där, hon och Fiffi sydde klart Sandras nyårsklänning. Ursnygg!

Jag: När träffades ni egentligen?
Andreas: 2000. Jag har mått dåligt i 7 år. Jag är hård och känslokall och gillar att springa.
Hehe. Tok.

Gejs

I datorsalen, vi håller på med statistikövningar eller GIS

Hanna Aa:
Jag ska göra en applikation med barn. Jag vet inte om jag ska leda dem till dagis eller till slakteriet, men man kan säga att det handlar om barnförvaring.

Jag: Men jag tror att man gör så här.
Jan: Men det är ju som att ha sex med sig själv.
Jag: Ja men det är enkelt.

Hanna Aa: Dra ner tröjan, du kan ju inte visa magen.
Jag: Jan har magtröja.
Hanna Aa: Han är girlpower. Magtröja, sportbyxor och sportskor.

Dessutom försökte Jan besvisa en gång för alla att han inte såg homosexuell ut 2003. Tyvärr så kissade hans bevis honom rakt i ansiktet och han insåg själv att han såg ut som en homse.

GIS (eller vad fan det nu är vi håller på med) är så tråkigt! Ändå ska vi göra det imorgon igen.


Uppdatering: Jan reagerar på ovanstående på MSN.

jon säger: så nu har jag alltså magtröja.
Pugge säger: där kom den
jon säger: jaja, jag ska minsann vara uppklädd imorrn.
Pugge säger: hehe min lilla spiceboy
jon säger: denna ständiga mobbing. att jag bara står ut.

Jag kan inte bli gammal

Vad skulle jag då ha för frisyr liksom?

Summering

Oj, jag har sovit i nästan 11 timmar! Det behövdes, så lite sömn som jag fått denna veckan.

Presentationen i fredags gick lysande och dagen avslutades med fest och klubb Alto. Hur bra och behövligt som helst. Nu är jag hos föräldrarna för kusinen fyller 20. Även det hur behövligt som helst (därav de 11 timmarna sömn). Jag var hur sliten som helst när jag kom hit.

Mamma: Oj, vad du glittrar om benen.
Jag: Ja, det var de enda strumpbyxorna som var rena.
Mamma: Jag förstår. Jag slängde in säkert 5 par av dina i maskinen.
Jag: Mmm, det var varit mycket fest.

Pinsamt, mamma tvättade min tvätt.

Nytt för dena veckan är att jag fått en släng av ålderskris. Det började med att jag slapp visa leg på systemet 2 gånger på raken. Igår kulminerade det.

På pizzerian:

Pizzamannen: Det blir 65 kronor
Jag: Ok.
Pizzamannen: Hur många barn har du hemma?
Jag: Eh, jag har inga barn.
Pizzamannen: Nähä, men du får 2 klubbor ändå.
Jag: Tack.

Sen satt jag och muttrade hela kvällen. Jag skyller på min kappa, den får mig att se äldre ut.

Klen

Åg gud, jag dör. Har legat vaken hela natten och oroat mig för presentationen idag. Tänk om jag sabbar det? Skit också, jag brukar aldrig vara nervös. Tänk om det är åldern? Jag vill inte festa ikväll, nej!

På fredag...

Sitter i högkvarteret med gruppen, SS Mobilia. Vi har det trevligt, vi stressar inte, men på fredag kl 9 ska det levereras.

image108
SS Mobilia blickar ut över Mobilia.

Fredagsmiddagen - del 2

Idag har jag varit hos min syster och ätit fredagsmiddag, veckans viktigaste ni vet. Medans jag drog i mig taco efter taco så roade sig Evelina och Jan med skolarbete och en bag in box av märket gato negro. Jag roade mig genom att ja titta på dem i webkameran.

image101
image102
image103

image105
image106
image107

Så fina! Åh vad jag kommer sakna dem!

Vem glittrade mest?

image100
Jag! Foto: Evelina Simonsson

Tårta!

Okej, får fundera på det där med helbild...Ni som har facebook kommer få se en del där...Kvällen slutade tidigt för min del. När jag kom hem hade jag 3 hjärtan på armen, ett där det stod Jon(s), ett där det stod Peter och ett med Evve. Bra att jag ägs av så många. Här får ni kvällens näst bästa bild.

image99

Gnistrande vit jul

Som ni inte vet så är det årets sista linjefest ikväll, denna gång med jultema. Jag kunde naturligtvis inte gå till skolan idag pga all uppståndelse. Dagen har spenderats med att ta reda på hur man bäst gör en backslick.

Pugge säger: jag får inte till bakåtslicken, får nog bli den vanliga sidslicken istället
jenny säger: Hmm, attans...jaja, vad gör man...
Pugge säger: vissa har inte det genetiskt
jenny säger: hanna kan berätta vad man gör: man gör sitt hår blött, sen lägger man i vax eller gelé i håret när det är blött sen hårtorkar man det långsamt (långsamt...) sen är det tydligen klart...
Pugge säger: åhhh..
Pugge säger: det hade jag ju kunnat göra imorse redan
jenny säger: Mmm, gör om och gör rätt

Nu vet vi det!

Temat är gnistrande vit jul, hmm då måste man ta i ordentligt. Här är en bit av min klänning:
image98

Vad hände med måndagen den 4e?

På tre små lappar står det att jag har 3 viktiga tider att passa, måndagen den 4e december. Gissa om jag blev förvirrad när jag upptäckte att det är måndagen den 3e idag. Vad innebär detta? Kommer jag att vara en hel dag för tidig till mötena? Troligtvis inte, för jag har redan varit på ett. Jag chansar, jobbigt för mig om de andra två är imorgon.

Feist, så bra! Och eftersom det är bra, får ni en bild på Heleneholmsverket i Malmö:

image97

För er som undrar (typ min mamma) så är Jan, som nämns flitigt i denna bloggen, min politiskt inkorrekta och totalt hämningslösa klasskompis. Träffade honom första gången på en fest 2003, då var han pojkvän till en dåvarande klasskompis men jag och min kompis trodde att klasskompisen hyrt in honom som pojkvän eftersom han uppenbarligen var bög. Det var han tydligen inte även om han hade örhängen och gick upp i falsett när han blev upprörd. Ett tag gick han under smeknamnet barhoran, men det var efter att han och klasskompisen gjort slut, det fick vi sluta kalla honom när vi började i samma klass.

Uppdatering: Alla mötena var idag, utmärkt. Men jag känner mig fortfarande snuvad på måndagen den 4e.

Ågren

Åh varför varför lär jag mig aldrig? Jag måste låta mobilen va när jag har druckit. Det är INTE okej att fylleringa, jag minns ju aldrig vad jag sagt ändå. Nu är det söndags-Ågren som är framme igen. Spontant vill jag säga sjukt bra kväll igår, men sen läser jag smsen från igår/inatt och tänker hmm kanske var den riktigt hemsk? För Jan var den det i alla fall. Schlager-baren, hur tänkte vi då? Vaknade med lätt huvudvärk ovanpå mina nycklar och nu ska jag snart till jobbet!

RSS 2.0